Giften


Steun via Giften wordt integraal besteed
aan het project in Togo.

Bankrelatie
IBAN BE23 0015 8200 1591
BIC GEBABEBB

Embracing Life vzw / asbl
Kruisstraat 8
9090 Melle

Mededeling: Gift

FISCALE AFTREKBAARHEID

De aanvraag werd ingediend. De FOD heeft de ontvangst bevestigd en heeft de gegevens doorgespeeld aan de dienst personenbelasting. De controle op financieel vlak is inmiddels achter de rug. Het positief advies van het kabinet De Croo is inmiddels onderweg naar het Federale Overheidsdienst Financiën.

gallery/gift
gallery/lidmaatschap
gallery/stand

Lidmaatschap

 

Steun via Lidmaatschap gaat naar de werkingskosten van vzw Embracing Life

 

Bankrelatie

IBAN BE23 0015 8200 1591
BIC GEBABEBB

Embracing Life vzw / asbl
Kruisstraat 8
9090 Melle

Mededeling:
Lidgeld + jaartal

 

 

Embracing Life stand

 

Kathleen Hales, voorzitter van de vzw Embracing Life probeert zoveel mogelijk aanwezig te zijn op culturele activiteiten, exclusieve markten en kerstmarkten.

Op de stand worden artikelen te koop aangeboden waarvan de opbrengst gaat naar de vzw.

U kunt de Agenda raadplegen om te zien waar en wanneer u de stand kunt bezoeken 

 

 

gallery/logoextralargezonderachtergrond
meer
gallery/steunpagina

STEUN

Schoonheid is in het oog van de toeschouwer. Het 'Afrikaans' motief is een dankbaar onderwerp om te verwerken in de meeste uitgebreide collectie decoratieartikelen. 

 

Voorzitter Kathleen Hales ontwerpt eigen kunstwerkjes ten voordele van Embracing Life vzw. Zij worden aangeboden op de stand van de vzw en op haar eigen website : Kathleen Hales

De Afrikaanse bevolking heeft iets met ritme, dat is alomgekend. Wanneer men de mannen in het weefatelier aanschouwt, heeft men zin om te dansen.  De cadans van het weefritme gaat synchroon met de beweging en de voeten. Op deze manier ontstaat een schitterend weefsel dat foutloos aan elkaar sluit en een pracht van kleuren openbaart.

Design House Winchester (U.K.) heeft ook deze weefstoffen in haar collectie opgenomen.

Design House is één van de leidinggevende interieurbedrijven  met showrooms in de mooie stad van Winchester en in Portsmouth. Voorzitter Katkleen Hales' neef's baat twee designwinkels in het Verenigd Koninkrijk. De gewoven stoffen uit het weefatelier afkomstig van ons project werden tot exclusieve kussens verwerkt dat thuishoort in gezellige en design interieurs. Of hoe men dat in het engels bekroond met de titel 'een must-have'. De kussens zijn ook verkrijgbaar op onze stand en tijdens activiteiten van de vzw.

gallery/logo design house winchester
gallery/designhouse
gallery/cussions
gallery/logo kathleen hales