Embracing Life

Onze werking in België

Kathleen, voorzitter Embracing Life, terug naar Togo


Vandaag ga ik naar Kortrijk, heb daar afgesproken met de 2 mannen i.v.m. de ICT opleidingen. Stilletjes aan kan ik beginnen mijn koffers klaar te maken. Ook administratief moet ik nog het een en ander regelen als voorbereiding op mijn vergaderingen in Togo.

Interactie met het publiek is tegenwoordig van het allerhoogste belang. Vroeger was een bedrijf, een organisatie een statisch gegeven. Je kende het van horen zeggen, het adres of telefoonnummer vond je in de Gouden gids, en de kous was af. Vandaag voldoet dit niet meer. Er wordt betrokkenheid en inzet gevraagd tegenover de publieke relaties. U klikt uw e-mail open 's morgens en een leger e-mails treedt uw huiskamer binnen. Het is of men meekijkt wanneer je gaat slapen en terug opstaat.Het is ook onze betrachting om ons publiek nauwer te betrekken bij de werking van onze vzw.

goûts de gand stand embracing life

Wat een treffer! Hebben we een standje naast een lange haag, wellicht één van de zeldzame exemplaren die niet door de motrups werd kaalgevreten. Wel ideaal om onze vlinders in te hangen. Wat een kleurenplaatje. Natuurlijk springen de zomerse kleuren van onze Afrikaanse deco-spulletjes zo uit onze witte tent. De vlinders waren een eye-catcher voor het publiek! Er werden aardig wat foto's getrokken. Ik stapte op de gelegenheidsfotografen en hobbyfotografen af met de vraag of ze foto's trekken met de bedoeling om publiciteit te maken voor het project. Die link hadden ze niet gelegd... Doch bij ene resulteerde het in een aardig gesprek en de belangstelling werd gewekt: Twee gepensioneerde ICT'ers hebben samen overlegd en zijn bereid om de ICT-opleidingen in Togo binnenkort van start gaan, ter plaatse te ondersteunen met hun kennis!

Tags

Afrika Ontwikkelingshulp Onderwijs Humanisme Beroepsopleiding Solidariteit Hulp Giften Goede doelen Alfabetisering Steun Emigratie Economie Opleiding

HOME

WERKING

Algemeen

Planning


FONDSWERVING

Geef het project zuurstof

Shop & Stand


EVENEMENTEN

Agenda

 

OPLEIDINGEN

Naai- en Weefatelier, Alfabetisering...

 


VISUEEL

Beeldverslag

 


BLOGS

Werking België

Werking Apégamé

CONTACT

Voorzitter

facebooktwitter

 


PUBLIEKE RELATIES

Pers

Design House


Laatste nieuwsbrief