acties

gallery/logoextralargenieuwzonderachtergrond
Trooper voor vzw Embracing Life
gallery/rossemuntjes

Wel, met Trooper kan jij het project van uw favoriete goede doel spijzen door gewoon online te shoppen. Klik op het Trooperlogo, klik op de online shop van jouw keuze, en shop gewoon zoals je anders doet, je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. Door via de Trooperpagina van jouw favoriete goede doel naar een online shop te gaan, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.


ROSSE MUNTJES – ACTIE


Alle kleine beetjes helpen. Op elk van onze activiteiten, tijdens onze aanwezigheid met de vzw Embracing Life – stand op beurzen en markten zal u onze ‘Mijn rosse muntjes voor vzw Embracing Life’ inzamelactie bemerken. Spaar ze en steun ons project.


U mag ook spontaan inzamelen voor ons goede doel. Al wat u dient te doen is, ons hiertoe een mailtje sturen. Wij noteren uw naam en adres en sturen u het logo om uw inzameldoos of – bokaal aan te brengen.


Als u het goed vindt, wordt uw naam of de naam van uw organisatie, naam van school of klas op deze pagina vermeld. Zo weten geïnteresseerden waar ze met hun kleingeld blijf kunnen.